GPS Gezondheidscheckup – Preventieve Algehele gezondheidsscan

Heeft u klachten of bent u nieuwsgierig naar uw algemene gezondheid en zou u dit graag in kaart willen brengen? Lees verder hoe we u kunnen helpen.

De GPS unieke vragenlijst is ontwikkeld in de Verenigde staten als Nutritionele vragenlijst. Door de uitgebreide lijst (320 vragen) verdeelt per orgaan of systeem (denk aan spijsvertering of hart en vaten) ontstaat een goed beeld van de belangrijkste symptomen die spelen op het moment van invullen. Het doel is natuurlijk om de onderliggende oorzaken en de verbanden tussen de symptomen zichtbaar te maken, zodat er een beeld ontstaat van welke orgaansystemen het moeilijk hebben. Daarop kunnen we u adviseren over de mogelijke stappen richting een optimale behandeling.

Wat word er gemeten?

 • Algehele hormoonhuishouding
 • Vitamine en mineralen status
 • Suiker verwerking
 • Dikke en dunne darm
 • Immuunsysteem
 • Lever  en gal
 • Bijnieren, nieren en blaas
 • Specifieke vrouwelijk of mannelijke hormonale status

Wat levert het op?

Een goed beeld van uw algehele gezondheid en uw lichamelijke systeem waarna u kunt gaan werken om datgene wat uit balans is te ondersteunen om weer terug in balans te krijgen.

Door deze inzichten en de orthomoleculaire ondersteuning on de disbalansen te corrigeren, kunt u vooruitgang verwachten in o.a.;

 • Meer energie
 • Vermindering van klachten
 • Verbeterde hormoonbalans
 • Emotionele balans
 • Stress reductie
 • Verbeterde spijsvertering

Waar bestaat de vragenlijst uit?

De vragenlijst bestaat uit 320 verschillende vragen met betrekking tot uw gezondheid. Oeps.. denkt u maar dit kost u ongeveer 20/30 minuten van uw tijd.

Het is namelijk de bedoeling dat u de vragen spontaan invult en er niet te lang over nadenkt.

Hoe gaat het in z’n werk?

Na aanvraag ontvangt u een mail met het verzoek om uw email adres te bevestigen. Vervolgens krijgt u een email met een inlog link waarmee u in het systeem van Energetica GPS kunt komen. De vragen invullen moet wel in een keer gebeuren. Het systeem bericht mij wanneer de vragenlijst is ingevuld. De analyse van deze vragen geven een goed beeld van wat er uit balans is en hoe dit weer in balans kunnen krijgen.

 

Tijdens het eerste consult ga ik u uitleggen wat u via de unieke vragenlijst heeft in gevuld en dit met behulp van een grafiek duidelijk laten zien. Het geeft een goed beeld van de klacht(en) die u zelf aangeeft, ‘ook van de dingen die u niet voelt’ maar wel meespelen. Het is wenselijk dat, als u tijdens het invullen van de vragen twijfels had in de interpretatie, de betreffende vraag noteert en dat met me bespreekt tijdens het consult.

Na een relatieve korte periode (afhankelijk van de besproken therapie/behandeling) vult u de vragenlijst opnieuw in om te bekijken hoeveel en waar vooruitgang geboekt is. De resultaten worden samen in een grafiek getoond zodat u duidelijk het verschil kunt zien.

  

Welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Naast de Nutritionele scan (de 320 vragen) is het ook mogelijk om uitgebreider u lichaam te onderzoeken met name op bloedvaat niveau (VitaK meting) en op botweefsel niveau (Botscan/botdensiteitmeting).

VitaK meter- aderverkalking in beeld

 

Vita K Meter is een niet-invasieve meting apparaat gebaseerd op de APG (Accelerated PlethysmoGraphy) technologie. Het apparaat analyseert de bloedstroom in de capillaire vaten en evalueert het niveau van “stijfheid” van de aorta , een van de belangrijke slagaders. De analyse wordt uitgedrukt met een waarde tussen 1 (lage belasting)  en 6 (hoge belasting).  Hoe hoger de belasting hoe groter de risico op hart en vaten beschadiging.

Graag adviseren we u verder over de mogelijke stappen om de risico te verminderen.

Sunlight Mini Omni Botdichtheidsscanner

 

 

De mini Omni is een apparaat dat werkt op ultrageluiden, een test kost weinig tijd, is betrouwbaar en accuraat. Door in een vroege stadium botverlies te ontdekken kunt u maatregelen nemen om deze te vertragen en zo te zorgen dat uw botten gezond en sterk blijven.

 

 

 

 

Wat zijn de kosten?

Preventieve Algehele gezondheidsscan

 

Gezondheidsscan + uitlegconsult (45min)

EUR 65.00

Gezondheidsscan + Vita K meting  + uitlegconsult (45min)

EUR 70.00

Gezondheidsscan + Vita K meting  + Botdensiteitscan  + uitlegconsult (60min)

EUR 105.00

 

 

%d bloggers liken dit: