Meten is weten

Het is mogelijk om naast (of tijdens) uw consult een aantal bloed-, urine- of ontlastingwaardes te laten controleren/meten.
Deze testen zijn niet bij de prijs van het consult inbegrepen en worden niet vergoed door verzekeraars. (Net als dat de meeste laboratoriumonderzoeken bij de huisarts helaas onder uw verplichte eigen risico vallen en pas in aanmerking komen voor vergoeding wanneer u die al heeft besteed). Orthomoleculaire Praktijk Almere probeert daarom de prijs zo laag mogelijk te houden voor u.
Er zijn testen die in de praktijk uitgevoerd en afgerond kunnen worden (u hoort tijdens het consult de uitkomst) en andere die naar een laboratorium gestuurd moeten worden. Moreno informeert u graag hierover.
Testen die in de praktijk afgenomen en afgerond worden:

Food Detective voedingsintolerantie test

Food Detective van Micro Medical

 

 
Food Detective™ (voedselintolerantie) Intolerantiemeting voor 46 voedingsstoffen (of groepen).   EUR 95,00
Sunlight Mini Omni  Botdichtheidsscanner   
Botdichtheidsmeting

 

Deze test meet, met behulp van ultrageluiden, de dichtheid van het bot van uw onderarm. Deze waarde indiceert de maat van ontkalking wat gebruikt wordt als parameter voor het opsporen van osteoporose. De uitkomst van de test is meteen beschikbaar en wordt met u besproken.

EUR 40.00

Wanneer de test wordt uitgevoerd in het kader van een complete, al dan niet specifiek erop gerichte, consult.

(Consult prijs + EUR 25,00 )

Herhaling of periodieke controle

EUR 20,00
   

Preventieve Algehele gezondheidsscan

 

Gezondheidsscan + uitlegconsult (45min)

EUR 65,00

Gezondheidsscan + Vita K meting  + uitlegconsult (45min)

EUR 70.00

Gezondheidsscan + Vita K meting  + uitlegconsult (45min) + Botdensiteitscan

EUR 105.00


Waar nodig en/of gewenst kan een aantal testen voor u besteld worden die via een laboratorium uitgevoerd dienen te worden. Sommige van deze testen vragen alleen een bloeddruppel (vingerprik) of bijvoorbeeld een buisje met urine. Soms is voor deze testen veneus bloed nodig (in een buisje) dat door een verpleegkundige afgenomen moet worden bij een "prikpost".Graag informeren we u over de mogelijkheden van deze testen.

%d bloggers liken dit: