Moreno-Giraldi orthomoleculaire therapeut

Moreno Giraldi

 

Goedendag , even voorstellen.

Mijn naam is Moreno Giraldi. Ik ben in Italië geboren (1963) en naar Nederland verhuisd in 1989. Tot 2007 ben ik werkzaam geweest in de bancaire sector en tot 2012 heb ik als zelfstandige trainingen verzorgd in de financiële sector.

Sinds 2006 is voor mij steeds duidelijker  geworden dat mijn roeping me ergens anders bracht.

Mijn belangstelling voor gezondheid en welzijn groeide gestaag naarmate ik nieuwe ervaringen op deed in verschillende behandelwijzen.

In 2007 heb ik mijn diploma Sportmassage (NGS) afgerond en heb een praktijk opgericht naast mijn toenmalige functie. Snel smaakte dat naar meer. In de laatste zes jaar heb ik mijn kennis uitgebreid en daarmee ook mijn technieken. Van hotstonemassage tot Lypossage (cellulitis massage), van  lichaamspakkingen, tot Stoelmassage, van Triggerpointtherapie tot Medical Taping Concept (Fysiotape).

Sinds 2010 volg ik de opleiding tot kinesioloog. Mijn interesse naar de reacties van het lichaam op voeding heeft me gebracht tot het behalen van de deelopleiding “allergiespecialist TAT”(TOPKI 2012).

Inmiddels heb ik ook de HBO opleiding Medische Basiskennis en de studie Orthomoleculaire Geneeskunde met een diploma tot orthomoleculaire therapeut afgerond.

 

Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen zoals:

  • MBOG (Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde- Lid 892 TL)
  • NGS (Nederlandse  Genootschap voor Sportmassage Lic. 448390)
  • NBSM (Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs)
  • BvS (Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs)

 

Regelmatig volg ik seminars en specialistische workshops om mijn kennis uit te breiden en verdiepen,  alsmede de ontwikkelingen in dit fascinerende beroep te blijven volgen.

De Orthomoleculaire Praktijk Almere is een gespecialiseerd deel van de vof Kigelia Lichaam en Geest.

%d bloggers liken dit: